Hoe ga ik te werk?


Als 'vliegende keep' ben ik inzetbaar binnen een straal van maximaal 50 km van Arnhem, het moet tenslotte wel lean blijven. Mijn ervaring en dienstverlening sluiten het best aan bij middelgrote en grotere organisaties met een gezonde groeidoelstelling. De aanloop om tot een overeenkomst te komen gaat als volgt:

 

  1. Voorafgaand aan onze samenwerking bespreken we de doelstellingen van de organisatie en de uitdagingen binnen recruitment. Samen komen we tot een heldere formulering van projectinhoud, duur van het project en de kosten.
  2. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte waarin de afgesproken inhoud van het project, duur en kosten zijn beschreven. Tevens zal hierin de startdatum vermeld worden indien akkoord bevonden. Ik werk op basis van uurprijs of projectprijs. 
  3. Ik start mijn werkzaamheden vanaf uw locatie. Op basis van de afgesproken tijden en dagen ben ik op de werkvloer aanwezig en zal ik conform gemaakte afspraken proactief rapporteren over vorderingen en eventuele knelpunten. De opdracht eindigt na het verstrijken van de overeengekomen termijn, tenzij in overleg anders bepaald.