Direct tijdelijke ondersteuning op locatie


Om als werkgever aantrekkelijk te blijven in een concurrerende arbeidsmarkt is het belangrijk om kandidaten een positieve 'candidate experience' te bieden. De groei van uw organisatie wordt vormgegeven door interne doorgroei en nieuw extern talent. Ik kan als ervaren corporate recruitment specialist direct van waarde zijn door het snel, effectief en concreet ondersteunen binnen de volgende gebieden:

 
1.  Tijdelijke vervanging van uw recruiter - Uw recruiter met zwangerschapsverlof, of wellicht voor bepaalde periode ziek? Ik pak alle recruitment taken op in lijn met de strategische en operationele doelstellingen van de organisatie. Waar mogelijk zal ik in deze rol tevens adviseren over eventuele knelpunten en verbeterpunten binnen het recruitment proces.


2.  Recruitment projecten - Het inrichten van een nieuw ATS, het opzetten van een employer branding campagne, het opzetten van een recruitment strategie, het implementeren van een intern referral programma, het ontwikkelen van een vendor management programma of het opzetten van een (internationale) recruitment afdeling. Stuk voor stuk zijn dit specifieke vraagstukken waar gedegen ervaring nodig is om succesvol te zijn. Ik help u graag dit te realiseren.

3.  Strategisch advies over uw recruitment - U wilt weten waar u staat met uw recruitment inspanningen? U vraagt zich af hoe interessant u als werkgever bent ten opzichte van uw concurrenten? Graag analyseer ik uw volledige recruitment proces en adviseer ik over verbeteringen en kansen om uw recruitment te professionaliseren. Daarnaast geef ik inzicht in de mogelijkheden om innovatief en onderscheidend te zijn op het gebied van online (job)marketing, tooling en nieuwe innovaties op het gebied van recruitment.

4.  In-company training recruitment & talent acquisition - U wilt niet alleen dat uw proces verbeterd, maar ook dat uw eigen recruiters zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en het beste talent binnenhalen. Ik verzorg in overzichtelijke setting training op het gebied van:

  • ATS besluitvorming en inrichting
  • Inrichting recruitment proces A - Z
  • Hoe bepaal je je recruitment strategie?
  • Employer branding - van Recruiter naar Online Marketeer
  • Vendor Management