Geen post & pray, maar op basis van pro-actieve headhunting


Wanneer je je vacatures uitbesteed, zie je vaak dat vacatures terechtkomen bij junior recruiters die op basis van plaatsingen op vacaturebanken succesvol proberen te zijn. Dit fenomeen wordt ook wel post & pray genoemd, exact wat je niet wilt. Pro-actieve headhunting is een vak apart en vraagt om een volledig ander benadering van een W&S traject. Ik combineer mijn interim werkzaamheden bewust met pro-actieve headhunting, simpelweg omdat ik voor beide een passie heb. Met 10 jaar ervaring als commercieel headhunter beschik ik over de het juiste netwerk en de juiste kennis om uw vacatures snel, kwalitatief en tegen een realistisch tarief in te vullen. 

 

Hoe ga ik te werk?

 

  1. In een verkennend gesprek gaan we grondig in op het profiel van de vacature, de organisatie en het gewenste profiel van de kandidaat. We kijken hierbij naar hard skills, soft skills, persoonlijke drijfveren en de culture match.  Daarnaast geef ik een transparant beeld van de TTR (Time To Recruit) en welke stappen ik zal ondernemen. Per vacature adviseer ik over de te verwachten TTR. Reken op een uur tot anderhalf uur voor dit gesprek. Binnen 24 uur ontvangt u de offerte met gemaakte afspraken en tarifering.
  2. Na akkoord op de offerte en de overeengekomen TTR zal ik de werving starten. De werving en selectie bestaan uit 5 fases:

 

  • Fase 1: Pro-actieve benadering van kandidaten voor benodigde W&S funnel
  • Fase 2: Telefonische intake met matchende CV's 
  • Fase 3: Persoonlijk selectie interview met kandidaat 
  • Fase 4: Mits gewenst een competentie en/of persoonlijkheidstest
  • Fase 5: U ontvangt minimaal 3 en maximaal 5 CV's van geschikte kandidaten in combinatie met introductiedocument en eventuele testuitslagen

 

(De gemiddelde doorlooptijd/TTR is minimaal 4 weken en maximaal 8 weken. Uw vacature krijgt mijn persoonlijke aandacht en wordt niet door derden uitgevoerd. )