Teamleider Customer Service


Ben jij op zoek naar een leidinggevende uitdaging in customer service? ( Apeldoorn/Amersfoort) 

Profiel


Functie:   Teamleider

Niveau:    HBO werk- en denk niveau

Ervaring:  3-5 jaar ervaring op een klantenservice in een leidinggevende functie

Plaats:     Regio Apeldoorn/Amersfoort

Rijbewijs: B

Kennis:    Goede kennis van Word en Excel

Talen:      Een goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

Functie

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een Teamleider. De teamleider klantenservice geeft dagelijks leiding aan een team van de afdeling klantenservice. Je werkt samen met een andere teamleider en bent flexibel inzetbaar in op de locaties Apeldoorn en Amersfoort.

Werkzaamheden

- Uitvoering geven aan het strategisch beleid en realiseren van Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s) met  betrekking tot de afdeling
- Dagelijks leiding geven aan de afdeling klantenservice en zorgdragen voor de juiste uitvoering, het beheren en optimaliseren van het klantbeheer.
- Plannen, organiseren, controleren en sturen van alle werkzaamheden van de afdeling
- Optimaliseren van de productiviteit en structuur geven aan de afdeling
- Continue verbeteren van de klanttevredenheid en afhandeling van klachten


Organisatie

Wij helpen organisaties met het creëren van de optimale dienstverlening”, aldus de Managing Director.


Mijn relatie verhoogt rendement door optimale klantinteractie. Door te innoveren op het gebied van klantcontact en hierbij het voortouw te nemen, willen ze organisaties inspireren om alle facetten van hun dienstverlening af te stemmen waar het om draait: de klant. Ze hanteren hierbij de kernwaarden: slim, flexibel, resultaatgericht, transparant en fun!


De organisatie is vernieuwend, flexibel, resultaatgericht en voegt waarde toe door aan te sluiten op de kernwaarden en ambities van de opdrachtgever. Kwaliteit van mensen en processen, aansluitende technologie en transparantie in hun dienstverlening zijn daarbij de sleutelwoorden. Op basis van duidelijke resultaat afspraken bieden ze slimme en flexibele oplossingen die elke dag een zichtbare bijdrage leveren aan de doelstellingen van onze klanten.

 

Ben jij een professional die in staat is door enthousiasme, gedrevenheid, overtuigingskracht en een gezonde dosis ambitie waardevolle adviezen te geven richting klanten en deze professioneel te begeleiden?

In deze functie is een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en een assertieve houding van groot belang. Daarnaast ben je als teamleider ondernemend, proactief, servicegericht en resultaatgericht.

Als teamleider werk je bij één van de relaties van deze opdrachtgever, waardoor je ook meteen het gezicht van het bedrijf bent! Maar natuurlijk bieden ze jou ook genoeg ruimte om verder te leren en zijn er genoeg doorgroei- en opleidingsmogelijkheden!

 

Reageren

 

Als je enthousiast bent geworden en beschikt over de juiste achtergrond en ervaring dan ontvang ik graag je CV. Je kan direct solliciteren door je CV met passende motivatie te sturen naar info@michielpaes.nl. Bij vragen kan je contact opnemen via 06-46636997 en/of info@michielpaes.nl