Projectleider RuwbouwBen jij een verantwoordelijke projectleider met verstand van betonbouw?

 

 

Dan zoeken wij jou!

 

Je hebt ervaring in de wereld van de betonbouw en dat is de wereld waarin je je thuis voelt. In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering en oplevering van een aantal ruwbouwprojecten. Je begeleidt en faciliteert het team van uitvoerders en werkvoorbereiders zodat zij in staat zijn om de kwaliteit te leveren zoals de opdrachtgevers van mijn relatie gewend zijn; betrouwbaar, veilig en vakkundig!  Dat betekent dat je stuurt op planning, budgetten en  de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Je coördineert en draagt bij aan optimale communicatie tussen alle betrokken partijen.

Houd jij ervan om in gezamenlijkheid mooie nieuwbouwprojecten neer te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!    

 

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met in ieder geval 5 jaar project- en leidinggevende ervaring in een vergelijkbare/relevante omgeving. Je bent verantwoordelijk en toont eigenaarschap. Je houdt overzicht en weet de rust te bewaren. Je bent uitermate goed in staat om je te bewegen in het speelveld tussen opdrachtgever, onderaannemers en uitvoerders en houdt daarbij het belang van mijn opdrachtgever goed voor ogen. Als geen ander ben je ervan overtuigd dat samenwerken en communiceren essentieel zijn om succesvol een nieuwbouwproject neer te zetten. Je legt verantwoording af aan de technisch directeur en bent onderdeel van het MT van de organisatie samen met je collega projectleider en het hoofd Bedrijfsbureau. 

 

Wat hebben wij te bieden!

 

Mijn relatie is een landelijk opererende onderneming gespecialiseerd in het compleet realiseren van (omvangrijke) betoncasco’s in zowel gietbouw als prefab. Dit doen zij in opdracht van aannemers en  projectontwikkelaars. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de woningbouw.

 

De cultuur is informeel en gericht op kansen. En natuurlijk verdien je bij deze organisatie wat je waard bent; een prima salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden.


Onze trots! 

 

Dit is een informele organisatie bestaande uit 20 medewerkers. Daarnaast hebben zij nog ruim 100 personeelsleden aan het werk via onderaannemers. Van calculator,werkvoorbereider, tot uitvoerder, iedereen heeft een belangrijke rol in het proces en eindresultaat. Mijn opdrachtgever is onderdeel van een grotere holding, een organisatie met 180 medewerkers. Voor meer informatie over de organisatie kan je contact opnemen met Michiel Paes op 06-46636997.

 

 

Interesse? 

 


Reageren kan via de mail. Als jij je cv en een gemotiveerd schrijven mailt naar Michiel Paes, info@michielpaes.nl, nemen wij contact met je op. Liever eerst even bellen? Dat kan! telefoonnummer 0646636997.