Inspecteur/Adviseur


Werken bij Concept Ingenieurs

 

Concept ingenieurs is gespecialiseerd in onderzoek en advisering bij onderhoud en renovatie van beton- en metselwerk constructies. Ze verzorgen deze trajecten binnen de woningbouwsector en (semi-)overheid (infra en utiliteitsbouw). Concept ingenieurs richt zich als experts binnen de branche op hoogstaand advies, kwaliteit en veiligheid. De inspecteurs van Concept ingenieurs zijn allen hoogopgeleid en **betononderhoudskundige. Zij hebben als missie het deskundig inspecteren en adviseren bij de voorbereiding en uitvoering van renovatie- en onderhoudsprojecten.

 

 

Je verantwoordelijkheden

 

De inspecteur/adviseur werkt, afhankelijk van de opdracht, als onderzoeker, adviseur of inspecteur aan bestaande constructies. Hij/zij is verantwoordelijk voor de uitvoering, voortgang en afhandeling van de onder hem lopende trajecten. Bij deze functie hoort het volgende takenpakket:

 

zelfstandig organiseren en uitvoeren van inspecties

aansturen van de uitvoerend inspecteur(s)

onderzoeksresultaten interpreteren (op basis van normen) en adviezen formuleren

verwerken in een duidelijke rapportage

contact onderhouden en overleggen met de opdrachtgever

 

Wat is nodig om succesvol te zijn?

 

Om bovenstaande taken te kunnen vervullen is de inspecteur/adviseur analytisch sterk en goed in staat de vertaalslag te maken van theorie naar praktijk en bovendien:

 

◦ proactief

creatief in het bedenken van oplossingen voor herstel

innovatief, oplossingsgericht en pragmatisch in aanpak

flexibel, samenwerkings- en klantgericht

zelfstandig en nauwkeurig

communicatief vaardig en een teamplayer

gemotiveerd en ‘open-minded’ voor nieuwe technieken

 

Bovendien beschik je over

 

◦ een afgeronde (civiel- of bouw-) technische opleiding op hbo-niveau

sterke beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

vaardigheid in diverse computerprogramma’s (Word, Excel, Acad, etc.)

een enthousiaste instelling

een rijbewijs

 

**Het diploma Betononderhoudskundige (BOK) is een pré. Kandidaten zonder BOK dienen bereid te zijn deze certificering via de Betonvereniging te behalen.

 

Solliciteren 

 

Uiteraard biedt Concept Ingenieurs goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling doormiddel van een continu aanbod aan trainingen en nascholing. Solliciteren kan door je CV met motivatie te mailen naar info@michielpaes.nl. Voor vragen of de deze functie kan je contact opnemen met Marc Alberts 06-13242752.