Frontend Developer


DE ROL VAN SENIOR FRONT-END WEB DEVELOPER

Draai jij je hand niet om voor realiseren van de mooiste responsive websites? De nieuwste technieken? Vind jij het tof om samen met collega's voor grote partijen de mooiste werkenbij-websites bouwen? Binnen OTYS kom je in het internationale webdevelopment team met designers, web developers, content managers en bugfixers. Het hele traject maak je dus van A tot Z mee en iedereen draagt zijn steentje daaraan bij. Jij bent in dit traject verantwoordelijk voor het opbouwen van de designs. Binnen het traject heb je intensief contact met je team, maar ook met de klant.

OTYS is marktleider in de recruitment branche. We hebben projecten gedaan voor onder andere, www.someone.nl , AmiciIT, www.carrierebijvalid.nl, www.arbeidsmarktdashboard.nl, www.bouwhuysch.nl , www.klikwork.nl , www.karrierebeikramp.de , www.jobtec.nl , www.isense.nl, www.ygp.nl, www.syncreoncareers.com Wil jij ook deel uitmaken van ons gezellige en multidisciplinaire team? In een internationale omgeving? Solliciteer dan bij OTYS!

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN FRONT-END WEB DEVELOPER

Om in ons team succesvol te worden, verwachten we naast een energieke en doelgerichte persoonlijkheid ook:

  • Minimaal 2-5 jaar relevante ervaring;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring van CSS3, HTML5, jQuery;
  • Kennis en ervaring met Photoshop;
  • Ervaring met responsive en adaptive design;
  • Op de hoogte van de laatste WebDev trends;
  • Gevoel voor uitstraling en vormgeving;
  • Kennis van SEO.

HET OTYS TEAM

OTYS is een jonge snelgroeiende internationale organisatie met informele werksfeer. Ons team bestaat uit gedreven medewerkers waarbij ondernemersschap en betrokkenheid erg belangrijk zijn. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zelfstandig te werken en om te gaan met veel verantwoordelijkheid. We bieden je ook de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Bekijk je toekomstige collega's op de pagina over Het OTYS Team!

WAT WIJ BIEDEN

Wat bieden wij jou? Als je bij ons komt werken, krijg je (naast natuurlijk 8 hele leuke webdeveloper- en design directe afdelingscollega's) gelegenheid om je vak én je carriere verder te ontwikkelen. Er zijn mogelijkheden om door te groeien naar een teamleider- of managersrol, of een specialist te worden op bepaalde technologie. OTYS is overigens goed bereikbaar met de auto (afrit A12 Veenendaal) en met de trein (5 min. fietsen vanaf station Veenendaal - De Klomp of met de rechtstreekse buslijn 83)

OVER OTYS

OTYS is dé specialist en partner in recruitment technologie en oplossingen. Voor werving- en selectie, detachering, corporate HRM en vacaturebanken. Van revolutionaire software tot en met state-of-the-art (wervings)websites. Bij OTYS werken gedreven specialisten op authentieke, innovatieve wijze aan realisatie van efficiënte en schaalbare processen voor ruim 950 klanten en duizenden gebruikers wereldwijd. OTYS is grensverleggend en internationaal, met kantoren in Veenendaal, Praag, Parijs en Gent. OTYS: Our Team Your Succes.

Ga jij ons team nog succesvoller maken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie!

Soort dienstverband: Voltijd

*Solliciteer door je CV en motivatie te mailen naar info@michielpaes.nl. Heb je vragen over deze of andere functies, bel dan 06-46636997